Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Personlig kontakt

Hos oss har du alltid en och samma konsult.

Bästa kvalitet

Vi kompromissar inte med våra produkter.

+30.000 produkter

Hitta massor av de bästa produkterna.


Kundvagnen är tom

HP 940XL cyan bläckpatron med hög kapacitet, original

Förstasidan / HP 940XL cyan bläckpatron med hög kapacitet, original
HP 940XL cyan bläckpatron med hög kapacitet,  original (C4907AE#201)

HP 940XL cyan bläckpatron med hög kapacitet, original

Artikelnr:
C4907AE#201
EAN:
0884962546178

HP 940XL Officejet-bläckpatron, cyan
  • Produkt Bläck
391:-
312,80 ex moms
Förväntad i lager 2019-10-07
Beskrivning

Produktbeskrivning

HP 940XL cyanfärgade Officejet-bläckpatroner ger professionella färgutskrifter som du har råd med. Skriv ut imponerande hållbara dokument på vanligt papper med hjälp av pigmentbaserat bläck som tagits fram för kontorsanvändning.

Viktiga säljargument och fördelar

    Få överlägsna färgdokument till ett pris som är lägre än med laser. HP Officejet-bläcket ger färgutskrifter som är upp till 50 % billigare[k1]. Få färgutskrifter av företagskvalitet med hjälp av pigmentbaserat bläck och papper med ColorLok-logotypen.
  • Skriv ut professionella vatten- och blekningsbeständiga dokument på vanligt papper med pigmentbaserat bläck som tagits fram för kontorsanvändning. Arkiverade utskrifter behåller sin färgkvalitet i årtionden[k2]. HP Officejet-bläck torkar snabbare på papper med ColorLok-logotypen.
  • Du kan lita på att du får jämna och tillförlitliga resultat med HPs originalbläckpatroner. HPs egentillverkade bläck förebygger korrosion och tilltäppning av skrivhuvudet, vilket garanterar de bästa utskrifterna. Med HP Planet Partners kan du bekvämt återvinna dina bläckpatroner på ett ansvarsfullt sätt[k3]. Med hjälp av praktiska meddelanden när bläcket håller på att ta slut kan du enkelt handla mer med HP SureSupply. Visa en lista över de bläckpatroner som passar i din(a) skrivare och välj bland olika online-butiker att handla från[k4].

Inkl. i leveransen

    Bläckpatron


Copyright © 2019 Datagrottan AB