Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Personlig kontakt

Hos oss har du alltid en och samma konsult.

Bästa kvalitet

Vi kompromissar inte med våra produkter.

+30.000 produkter

Hitta massor av de bästa produkterna.


Kundvagnen är tom

HP 82 28 ml magenta bläckpatron

Förstasidan / HP 82 28 ml magenta bläckpatron
HP 82 28 ml magenta bläckpatron (CH567A)

HP 82 28 ml magenta bläckpatron

Artikelnr:
CH567A
EAN:
0884420395645

HP 82 28 ml magenta bläckpatron
  • Produkt Bläck
402:-
321,60 ex moms
På lager 10+
Beskrivning

Produktbeskrivning

HP 82 magenta-bläckpatronerna på 28 ml är utvecklade tillsammans med Designjet-skrivaren och HPs storformatsmedier för att ge tydlig, exakt linjekvalitet och bekymmersfria utskrifter. Du kan tryggt skriva ut internt med HPs originalbläckpatroner.

Viktiga säljargument och fördelar

    Du kan tryggt producera dina egna trycksaker. HPs originalbläckpatroner är utvecklade tillsammans med Designjet-skrivaren och HPs storformatsmedier för att ge levande, imponerande bilder, tydlig, exakt linjekvalitet och professionella resultat varje gång du skriver ut.
  • Med de problemfria utskrifter som HPs originaltillbehör ger slipper du spilla tid och pengar på att pröva dig fram. Den inbyggda intelligensen i HPs originalbläckpatroner och skrivaren optimerar kontinuerligt kvaliteten och driftsäkerheten för att ge professionella resultat varje gång du skriver ut.
  • Välj storlek på bläckpatronen utifrån projektets behov. HP erbjuder HP 82 färgbläckpatroner i storlekarna 28 ml och 69 ml.
  • Bläckpatroner med hög kapacitet gör det möjligt att skriva ut längre före utbyte av tillbehör - nästan dubbelt så stora som tidigare HP bläckpatroner för skrivarna i HP Designjet 400- och 700-serien.
  • Garantin gäller fram till det datum som bläckpatronen är märkt med eller tills allt HP originalbläck tar slut, beroende på vad som inträffar först.

Inkl. i leveransen

    Bläckpatron


Copyright © 2019 Datagrottan AB