Frakt & Leveranser

Leveranstid 1-3 dagar frakt från 39 kr fri frakt över 995 kr.

26år 1998-2024

Vi kompromissar inte med våra produkter.

+30.000 produkter

Hitta massor av de bästa produkterna.


Kundvagnen är tom

Kampanj

BASE XX designar och producerar skyddande väskor/sleeves för bärbara datorer, surfplattor och andra mobila enheter. Dessutom har väskor och ryggsäckar vadderat fack och remmar för att uppfylla alla individuella behov av bekväm transport. BASE XX betonar också produktens hållbarhet med en förlängd fem års garanti. Titta på väskor, sleeves och ryggsäckar här!
CORSAIR VENGEANCE Supersnabb prestanda med nya DDR5 minnen som har minnesfrekvens upp till 7 000 MHz ett självklart val för dig som söker stabilitet och snabb bearbetning, rendering och buffring. För banbrytande DDR5-prestanda med fascinerande RGB-belysning, VENGEANCE RGB DDR5 Se våra erbjudanden på Corsair DDR5 minnen här!
Ubiquiti var lite långsamma med att ta till sig Wi-Fi 6, men de kompenserade för det genom att lansera de fantastiska Wireless 6 Access Points. Ubiquiti har därför överraskat oss genom att vara ett av de tidiga företagen att tillkännage en Wi-Fi 6 E-åtkomstpunkt, och för att göra saker bättre är det återigen det överlägset billigaste alternativet som finns på marknaden. Wi-Fi 6E lägger till stöd för 6GHz-spektrum, plus snabbare trådlösa hastigheter och lägre latenser, men du behöver en ny router och Wi-Fi 6E-kompatibla enheter för att utnyttja de nya etern.
© 2024 Datagrottan AB
Visa mobil version